Vissza

Rákóczi téri metrómegálló színesítése

Leírás

A rákóczi téri metrómegálló belülről egy hatalmas szürke betonozott tér, amit nagyon szépen színessè lehetne tenni. Művészeti egyetemekkel, vagy helyi művészekkel közreműködve installációkat/festményeket/projekteket lehetne időszakonként a falakra kitenni, ami mind a művészeknek kedvező, mind a járókelőknek kellemes. Illetve maradandó alkotásokra felkérni street artistokat

Min szeretnél változtatni?

Segít a művészeknek eljuttatni műveiket a közönséghez, feldobja a hétköznapjait az utazóknak. A költsége nagyon alacsony, csak a szervezés lebonyolítását végző személy fizetése merül fel költségként.

Helyszín

Rákóczi tér metrómegálló

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az M4-es metróvonal és több állomása is részesült hazai és nemzetközi építészeti díjakban. Az egyedi koncepciók átalakítása nem indokolt és újabb tervezést igényelne. Az Európai Unió által előírt fenntartási időszak még tart, így ezzel is ütközne a megvalósítás. A felvitt alkotások a vonal többi részén is ösztönözhetik az önkényes, nem engedélyezett graffitik elhelyezését.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1400
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
VIII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
100 ezer Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.17.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás