Vissza

Szent Gellért rakpart kerékpáros infrastruktúra fejlesztése, kerékpársávval.

Leírás

Mivel a Szent Gellért rakparton a kerékpáros forgalom jelentős, valamint magas a turisták/gyalogosok száma, ezért fontosnak tartom, hogy alakítsanak ki egy biztonságosabb környezetet, mind a gyalogosok, mind a kerékpárosok számára. A kerékpár- és gyalogutat sima gyalogosjárdává kell alakítani, és a kerékpáros forgalmat az úttestre, biztonságos, felfestett, zárt kerékpársávra kell terelni az Erzsébet híd irányába. A Szent Gellért tér felé piktogramot kell felfesteni, valamint figyelmeztető táblákat kihelyezni.

Min szeretnél változtatni?

Biztonságosabb lesz a járda, és könnyebb lesz a Bartók Béla út elérése az Erzsébet híd irányából.

Helyszín

Szent Gellért rakpart

Hivatal visszajelzése

A Szent Gellért rakpart és környéke kerékpáros fejlesztésének pontos módját részletes tervezés alapján lehet meghatározni, amennyiben az ötlet elegendő szavazatot kap. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1393
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
XI. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Beküldés
N/A, 2022.10.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás