Vissza

Cigicsikk gyűjtők telepítése

Leírás

Nagy problémát jelent a cigaretta csikkek eldobása a közterületeken. Ha sokkal több kihelyezett gyüjtő lenne a városban talán kevesebb csikket látnánk eldobálva a földön. Külföldön és hazánkban is lehet látni néhol, hogy vicces, akár szavazós gyüjtőket helyeznek ki, melyekbe a cigarettázók csikkjeikkel szavazhatnak a két állítás között. Még ha a kijelölt helyeken dohányoznak is az emberek, akkor sem mennek el a szemetesig, hogy oda dobják ki, inkább a földre dobják, ezért kéne sokkal több belőle szerte a városban de leginkább az egyetemek, munkahelyek, megállók és közterületek, parkok környékén.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
138
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
Egész Budapest
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás