Vissza

Marczibányi téri Sportközpont lelátóján kialakítása

Leírás

Fém vázra, földkapcsolattal rendelkező örökzöld kúszónövényekből álló zöldfal kialakítása a jelenlegi csúnya felület helyett. Néhány éven belül egy szép felület alakulna, amely nem igényel komoly karbantartást, és önkéntesek segítségével megoldható.

Min szeretnél változtatni?

Az esztétikailag élvezhetetlen felület zöldfallá alakítása. Ezzel oxigéntermelő, por és zajterhelést csökkentő felületet hoznánk létre, amely a jelenkeginél esztétikusabb megoldást jelent.

Helyszín

II. kerület, Marczibányi téri Sportcentrum

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1374
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
II. kerület
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
3 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás