Vissza

Középső bringásgyűrű Dunától-Dunáig

Leírás

Kétirányú kerékpározásra forgalomtechnikai eszközökkel, alkalmassá tett utca-hálózat. Táblák és festés. Előrehaladottabb verzió lenne a kizárólag kerékpáros és helyi lakosok behajtásának engedélyezése. Dandár Thaly Kálmán Szigony Koszorú Nagyfuvaros Luther Szövetség Rejtő Jenő Izabella Ferdinánd híd Csanády utcák vonala.

Min szeretnél változtatni?

Azoknak a kerékpárral közlekedőknek ad megoldást, akik a Nagykörút és az Haller utca Dózsa György út közötti szakaszon gyűrű irányban haladnak leggyorsabban, ahol egyébként a tömegközlekedési kapcsolatok is gyengék (nem léteznek).

Helyszín

9. ker. Dandár u., Thaly Kálmán u., 8. ker. Szigony u., Koszorú u., Nagyfuvaros u., Luther u., 7. ker. Szövetség u., Rejtő Jenő u., 6. ker. Izabella u., 13- ker. Ferdinánd híd, Csanády u.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1372
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
20 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás