Vissza

Játszótér megújítása XXI. századi módon

Leírás

A jelenlegi játszóteret megújítani, a környező növényzetet rendbe tenni, esetleg a gyerekek számára ehető bokrokat telepíteni (málnától áfonyáig), a Kis Rókus utca felöli kaput megnyitni a gyalogos forgalomnak.

Min szeretnél változtatni?

A játszótér elavult, elhasználódott, jó lenne ebbe az eldugott kis oázisba egy igazi, természetes játszóteret megvalósítani, hogy az unokámmal szívesebben használjuk. Ahogy a többi szülővel beszéltem, mindenki szeretné, ha felfrissülne ez a terület.

Helyszín

Marczibányi Téri Művelődési Központ

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1361
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
II. kerület
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
9 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás