Vissza

kerti tó

Leírás

A régi tó helyére egy újat építeni, ami lakóhelye lehetne számtalan élőlénynek és közben a város közepén egy nagyon kellemes kikapcsolódási lehetőséget is nyújthatna a környéken lakóknak. Az idősek is biztosan szívesen hűsölnének a partján kialakítható padokon a nyári hőségbe.

Min szeretnél változtatni?

volt egy pici, betonozott kerti tó a Marczi kertjében, ami már nincs használatban, azonban nagyon sokan szerették. Jó lenne egy másikat, véglegeset és ökológiailag is működőt létrehozni, mert tér van rá.

Helyszín

II. kerület, Marczibányi tér 5/a

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1347
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2022.01.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás