Vissza

Sétálj Budapesten! applikáció

Leírás

Lehetne készíteni egy ingyenes applikációt, ahol előre megadott útvonalú sétákat lehet legyalogolni, ezzel motiválva a rendszeres sétára és testmozgásra az embereket. A sétaútvonalak között lehetne lépésszám/táv/idő vagy kerület szerint válogatni. Az applikáció követhetné a sétáló útvonalát: ha teljesíti a kitűzött távot, a végén virtuális trófeát kapna. Ezeket a trófeákat lehetne gyűjteni az applikáción belül. Plusz bónusz lehetne, hogy ha valaki teljesítni az összes útvonalat, az a Kéktúrához hasonlóan valami kézzel fogható jelképes emléket is kaphatna. Éttermekkel, kávézókkal is együtt lehetne működni, és a virtuális trófea mellé egy a közelben található étterem, kávézó a trófea felmutatása után kedvezményt, ingyenes limonádét/sütit adhatna.

Min szeretnél változtatni?

Motiváció a rendszeres testmozgáshoz

Helyszín

Egész Budapest
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1345
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Beküldés
N/A, 2022.01.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás