Vissza

Kültéri, fedett közösségi tér a Marczibányi Téri Művelődési Központ kertjében

Leírás

Jelenleg a Marczi óriási belső területei mellett egyáltalán nincs közösségi tér kültéri, kisebb rendezvényekre. Kis létszámú irodalmi, zenés, oktatási rendezvényeknek szuper lenne egy kis fedett épület, ahol az ember a városi környezetben, de a természet ölelésében vehet részt előadásokon, közös programokon.

Min szeretnél változtatni?

A Marczi kertjét jelenleg csak a játszótérre járó kisgyerekesek használják, miközben óriási potenciál lenne a több száz nm-es kertben. Jóga klubtól versfelolvasásig mindent lehetne kis létszámú résztvevőknek tartani egy fedett kerti építményben.

Helyszín

Marczibányi Téri Művelődési Központ

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1343
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
II. kerület
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
5 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás