Vissza

Kutyafuttató a Marczi kertjében

Leírás

A Marczi kertje elég nagy és kihasználatlan, 2019-ben már volt egy ígéret, hogy készül egy kutyafuttató, de azóta sem valósult meg. Több száz kutyás él a környéken, akik nagyon szeretnének ide egy helyet maguknak.

Min szeretnél változtatni?

A Bibó parki nagyon kicsi futtató és a másik kerületben lévő Városmajor mellé nagyon fontos lenne egy normális kutyafuttató, hiszen a Millenárisról teljesen ki vannak tiltva a négylábúak és kétlábú gazdáik.

Helyszín

Marczibányi téri Művelődési Központ

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1342
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
II. kerület
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
12 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás