Vissza

Kerékpáros átkötés a Móricz Zsigmond körtéren

Leírás

Hiába van kerékpársáv a Karinthy Frigyes úton és a Villányi utcában is, az utóbbi felől az előbbibe nem lehet átjutni biciklicel. A Villányi úton tekerve gyakorlatilag zsákutcába érkezik az ember, ahonnan nagyon nehéz átjutni a tér másik felébe. Miközben fontos útvonal lenne, hiszen arrafelé érhető el a nagykörúti kerékpársáv is. Az ötlet lényege egy kerékpáros átvezetés kialakítása a Villányi út irányából a Karinthy Frigyes út felé.

Min szeretnél változtatni?

Bár az utóbbi időben a Móriczot is érintették a kerékpáros fejlesztések, vannak olyan forgalmi irányok, amelyekben nem lehet átbiciklizni a téren, így az jelentősen rontja a kerékpáros közlekedési lehetőségeket.

Helyszín

11. kerület, Móricz Zsigmond körtér

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1323
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás