Vissza

II. kerület, Templom utca 1. parkoló szélén lévő kőfal zöldfallá alakítása

Leírás

A Templom és Temető utca sarkán lévő parkolót szegélyező fal örökzöld növénnyel való befuttatása. Annak érdekében, hogy ne tegye tönkre a falat, a növény egy vázrendszerre kerülne felfuttatásra. Az adott helyszínen földkapcsolatos ültetésre is van lehetőség.

Min szeretnél változtatni?

A helyi lakók komfortérzetét növeli, a Klebelsberg Kultúrkúria parkolója mellett lévő zöldfal. Megköti a port, oxigént termel, esztétikai élményt nyújt.

Helyszín

II. kerület, Templom utca 1. Klebelsberg Kultúrkúria parkoló

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1320
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
5 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás