Vissza

II. János Pál pápa tér "újratöltése"

Leírás

1. A környékbeli gyerekek számára "tankert" létrehozása a játszótér területén belül fűszernövényekkel, virágokkal, palántákkal. 2. A korábban játékkölcsönzőként üzemelő kis épület helyén játszótéri könyvtár létrehozása akár a környékbeli lakók könyvadományaival feltöltve (ha már nincsenek játékok, a fűben heverészve lehessen olvasni, piknikezni a gyerekekkel). 3. A mosó- és pelenkázóhelyiség nyitva tartásának folyamatos biztosítása. 4. Időnként szabadtéri rendezvények szervezésea környékbeli művészek ill. önkéntesek bevonásával. 5. Az egész park tisztaságának kontrollált felügyelete - különös tekintettel a metrómegálló környékére.

Min szeretnél változtatni?

A II. János Pál pápa tér egésze, de leginkább a játszótere évek óta amortizálódik, egyre-másra tűnnek el a játékok, melyeket aztán nem pótolnak, korábban elérhető szolgáltatások vesznek a feledés homályába, de lehetne ez másként.

Helyszín

8. kerület, II. János Pál pápa tér

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1299
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
VIII. kerület
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2022.01.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás