Vissza

Bölcsödékben, óvodákban, iskolákban magaságyások, komposztálók kialakításának támogatása

Leírás

Több olyan intézmény van, ahol lenne lehetőség magaságyás kialakítására, komposztáló létrehozására, azonban ilyen még csak nagyon kevés helyen van. Szerencsére egyre több helyen jelennek meg a közösségi komposztálók, azonban ezek mellett jó lenne, ha az intézmények is lehetővé tennék a gyermekek számára, hogy lássák, mennyi minden kerülhet a komposztba, majd a komposzt hogyan használható fel a magaságyáshoz, hogyan nőnek, hogyan fejlődnek a növények. A kerti komposztnak köszönhetően az intézmények helyben tudnák a zöldhulladékot elhelyezni, nem kellene műanyag zsákokba összegyűjteni, majd elszállíttatni.

Min szeretnél változtatni?

Azokban a bölcsődékben, óvodákban, iskolákban, ahol van kert, udvar, ott magaságyások, komposztálók kialakítása annak érdekében, hogy a gyermekek minél előbb lássák, tudják, hogyan működik a természet.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1288
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Beküldés
N/A, 2022.01.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás