Vissza

Fackh Károly téri park fejlesztése (XVII. kerület)

Leírás

- A park széle mentén futókör kialakítása - A park déli szegletében Kutya élménypark kialakítása - A park középső részén elhelyezkedő "foci pálya" (jelenleg csak egy törött kosárlabda palánk van ott) rekonstrukciója, akár műfüves pályával, vagy szilárd burkolattal multifunkcionális (kosár labda és foci) pálya kialakítása - Fásítási program (akár bogyó termős fákkal, hogy a madaraknak kedvezzünk) - Padok kihelyezése - Vadvirágos mező szeglet kialakítása - Itt van az önkéntesen kialakított Költészet Padja, akár mellé egy költő mellszobrának kihelyezése

Min szeretnél változtatni?

A park kiemelt célja a környékbeli családoknak, kutyásoknak. Jelenleg sajnos nem túl gondozott, kialakított. A fejlesztések nyomán jobban kihasználhatnák a sportolni, pihenni, kutyát sétáltatni vágyók.

Helyszín

17. kerület, Fackh Károly tér (Ősagárd utca menti park)

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1232
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.30.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás