Vissza

Margitsziget - mosdó a parkolónál

Leírás

Vagy a meglévő portaépületet lehetne bővíteni, vagy a Hajógyári-szigeten korábban meglévő (ha jól láttam, ezt elbontották és nem került vissza, szintén nagy hiány) könnyűszerkezetes épület a parkoló és a játszótér között. 2-3 órás edzések előtt és után jó lenne elérhető távolságban egy mosdó, amíg a bringa még/már a kocsiban van. Általában a működő mosdók jóval messzebb vannak. A legszuperebb az lenne, ha parkolási díj magában foglalná a használatot is.

Min szeretnél változtatni?

A margitszigeti parkoló bejárati épületében egy akadálymentes mosdó van csak, mivel a közeli WC-k sokszor (általában) nem működnek, a pl. sportolni érkezőknek nem áll rendelkezésre mosdó. A bokrok alatt rengeteg eldobált papírzsepi van.

Helyszín

Margitsziget - Északi parkoló
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1208
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szavazólapra került, de nem nyert
Becsült költség
5 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás