Vissza

Futónövény állvány

Leírás

Belvárosi nehezen fásítható részeken fix állványzatra futtatott futónövényekkel gyorsan lehet zöld érzetet, árnyékot, kellemes utcaképet teremteni. Könnyen fentartható, igénytelen, alacsony karbantartású. A tartó állvány formai kialakításával alkalmazkoddni lehetne a környezethez, sokkal jobban, mint a lassabban növő fák kéoesek. Ahol szükséges a téli benapozás, lombhullató növények telepítendők, ahol inkább egész évben zöld látványt szeretnénk, örökzöldek. A telepítéseket a közvetlenül érintett lakóközösségekkel egyeztetve, a fentartásba őket bevonva lehetne végbevinni.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
119
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
Egész Budapest
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
500 ezer Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás