Vissza

Olyan köztéri kukákat legalább Budapest belső kerületeibe, mint Bécsben vannak.

Leírás

Embereket nevelni csak úgy lehet, ha megkönnyítjük a helyes magatartást. Bécsben olyan kukák vannak, melyekhez tartozik egy fém cső is, kifejezetten csikkeknek. Ezt sem kibrorítani, sem "kikukázni" nem lehet. Ilyen körülmények között jogos elvárás az, hogy a dohányosok ne a földre, hanem a csikkgyűjtőbe dobják be a cigaretta maradékát. Tudom, hogy nincs pénze a fővárosnak és sok kültéri kukát le kellett szerelni, de legalább kísérleti jelleggel jó lenne kirpóbálni.

Min szeretnél változtatni?

A város tele van eldobott csikkel. Magam is dohányzom, de soha nem dobom el a csikket. Viszont kihívás egy olyan kukát találni, aminek van csikkgyűjtője, sokszor hosszasan viszem magammal a kezemben, vagy visszateszem a tárcámba,

Feltöltött képek, dokumentumok

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1189
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szavazólapra került, de nem nyert
Beküldés
N/A, 2022.01.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás