Vissza

Oktató tàblàk, plakátok a klíma-ès egèszsègbaràt közlekedèsèrt

Leírás

Forgalmasabb helyeken, a vàros minden pontján kihelyezni táblàkat, posztereket, amiken rèszletesen felvilàgosîtjuk az embereket, hogy milyen betegsègeket okoz mindannyiunknak a motorok hosszú ideig tartó jàratàsa, vagy a rosszul karbantartott jàrmûvek. A zöldôvezetekben is vigyázzunk a természetre, a vàrosban tartsuk tiszteletben az ott èlôk èletèt, egèszsègèt. Csak úgy tudunk fejlôdni ilyen tèren, ha a kultúràt elkedjük tanítani, alapfokon.

Min szeretnél változtatni?

A lakossàgot meg kell tanítani, hogyan kell hasznàlni az autókat, motorokat , munkaeszközöket a gàzkibocsàtàs, környezetszennyezès miatt. Mint ahogy a virusfertôzès alatt lépèsrôl lèpèsre megtanították az embereket, hogyan mossanak kezet.

Helyszín

Mindenhol a vàrosban.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1188
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2022.01.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás