Vissza

Közösségi iroda a Fény utcai piacon

Leírás

A Fény utcai piac kiváló elhelyezkedése sokaknak könnyen elérhetővé teszi a közösségi iroda használatát. A piacon most üresen álló irodák, üzlethelyiségek kiválóak lehetnének erre. Itt elérhetőek lennének bárki által használható digitális eszközök vagy akár olyan lehetőség is, hogy főváros és/vagy a kerület információs irodaként is működjön itt.

Min szeretnél változtatni?

Alakítsanak ki közösségi irodát a Fény utcai piacon. A piac frekventált elhelyezkedése sokaknak megoldást nyújthat arra, hogy ott dolgozzanak napközben és ezzel egy új közösséget hozzon létre.

Helyszín

2. kerület, Fény utca

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1181
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
II. kerület
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2022.01.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás