Vissza

Rákoskert szíve projekt

Leírás

Az ötlet részeként faültetés, köztéri elemek fejlesztése, mikromobilitási pont létrehozása. A megvalósítás előtt kérdőívezés formájában felmérést végeznénk a helyi lakosság körében, hogy milyen köztéri funkcióra lenne szükségük, a beérkező véleményekkel kezdődne meg a tervezés, melynek során legalább két lakossági fórumot tartanánk. A társadalmi egyeztetést követően kezdődne meg a projekt megvalósítása.

Min szeretnél változtatni?

Rákoskert szívében, a Rákoskert sugárút és az Erzsébet körút kereszteződése hiányos köztéri funkciókkal, zölfelületi elemekkel (pl. fákkal). Ez motivált abban, hogy a közteret othonosabbá, komfortosabbá tegyük a rákoskerti polgárok számára.

Helyszín

Rákoskert sugárút - Erzsébet körút kereszteződése

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1177
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás