Vissza

Borsó utcai közpark fejlesztése

Leírás

Az ötlet a zöldterület zöld, parkos jellege megtartása mellett olyan funkciókkal való kiegészítése, ami helyben nem található meg. Ennek részeként köztéri elemekkel való fejlesztés: parki utak építése, köztárgyakkal (pl. padok, ivókút, kutyaürülék-gyűjtő, egyéb köztárgyak) bővítése. A közterüelt terveinek elkészítése előtt felmérnék a helyi igényeket, kérdőívezés formájában, melyben a helyi lakók véleményét kérnénk ki. A megvalósítás előtt természetesen a tervezőirodával, a lakosság véleményének figyelmbe vételével, legalább 2 alkalommal lakossági fórum megtartásával véglegesítenénk a terveket és utána indítanánk el a megvalósítást.

Min szeretnél változtatni?

A Borsó utca a kerület sűrűn lakott részén, az Újlak utcai lakótelep és az Akadémiaújtelepen található családi házas övezet határát képezi. Az övezetben kevés olyan funkció van, ami a helyben élő lakosság igényeit ki tudná szolgálni.

Helyszín

XVII. kerület, Borsó utca 34.-48. sz. előtti zöldfelület

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1176
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás