Vissza

Keleti pu. Kerékpár parkolóház

Leírás

A Keleti pu. környékén nagy az utasforgalom és számos agglomerációból beérkező vonat fut be ide. Számos ember közlekedne tovább innen kerékpárral. A kerékpár tárolásra nem kifejezetten alkalmas jelenleg a Keleti pu. Megoldás lenen egy parkolóház. A tér átalakítása nem a legpraktikusabban történt meg rengeteg a kihasználatlan terület főleg az aluljáró szinten. Ezen aluljáró szinten lehetne létrehozni egy kerékpáros parkolóházat, ahol a Hollandiában alkalmazott emeletes tárolási rendszerrel ellátott tartók lennének. Ezen létesítményt lehetne integrálni a kihasználatlan alsó szinten. Az új létesítmény tetejét pedig zöld felülettel kiegészíteni, mivel a Keleti pu. környezetében meglehetősen kevés van.

Min szeretnél változtatni?

A Keleti pu. környékén nagy az utasforgalom és számos agglomerációból beérkező vonat fut be ide. Számos ember közlekedne tovább innen kerékpárral. A kerékpár tárolásra nem kifejezetten alkalmas jelenleg a Keleti pu. Megoldás lenen egy parkolóház.

Helyszín

Keleti pu.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1166
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szavazólapra került, de nem nyert
Becsült költség
200 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.26.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás