Vissza

A Kubala park komplex megújításának folytatása.

Leírás

A fővárosi tulajdonú Kubala László park rekreációs célú felújításának folytatása a Főkert Zrt. által elkészített kertépítészeti tervek alapján. A pihenőkert fejlesztése a lakosság pihenőidejét, az értékesen a levegőn töltött órák számát, így az közösség egészségügyi állapotát is emelné. A jelenleg is folyamatosan használt futósáv mentén közvilágítási hálózat kiépítése jelentősen növelné a közbiztonságot.

Min szeretnél változtatni?

A futósáv közvilágításának létesítése és pihenőkert fejlesztése.

Helyszín

13. kerület, Kubala László park

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1160
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.25.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás