Vissza

járda készítés, parkoló kialakítás

Leírás

A Nagyrétre bejutni sokszor komoly gond. A parkoló autók és a tócsák miatt. javaslom, hogy alakítsanak ki járdát és parkoló helyet is. A Villám utca és Nagyrét utca sarkán. Javaslom még, hogy a filmezés idején is oldják meg a rétre való zökkenőmentes bejutást. Köszönöm

Min szeretnél változtatni?

A közösségnek, a gyerekeinknek, időseknek, mozgáskorlátozottaknak, sportolóknak. Babakocsival, biciklivel közlekeďőknek.

Helyszín

2. kerület, Nagyrét utca, Villám utca sarok

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1149
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
II. kerület
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2022.01.25.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás