Vissza

Szent István parki játszótér funkcióbővítése

Leírás

A játszótér bővítésére alkalmas területen még inkább fitnesztér kialakítására volna igény. Saját testsúlyos edzőgépek, ping-pong asztal, tequball asztal kihelyezésével a kamasz-ifjú felnőtt korosztály számára is érdekessé váló terület rendszeresen látogatható, így folyamatosan pezsgő élettel teli volna.

Min szeretnél változtatni?

Szeretném, ha megújulna, bővülne a Szent István parki játszótér.

Helyszín

Szent István park XIII. Kerület

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1147
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
45 Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.24.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás