Vissza

éljünk boldogabban

Leírás

a közösségi költségvetés keretében létre kellene hozni különböző önkéntes/ingyenes pszichológusok/ couchok általi lelki központokat amit bárki igénybevehetne díjmentesen. Nagyon kevés ilyen önkormányzati vagy szakrendelői ingyenes pszichológus van sajnos Budapesten is felnőtteknek és fiataloknak egyaránt, ahova akár csak besétálnak és egyeztetnek időpontot(telefonon vagy interneten is lehetne) vagy a helyzettől függően sos segítséget kapnak. Pszichodráma csoportos órák létrehozása is fontos lenne. Sajnos itthon sem a munkahelyek sem az iskolák nem foglalkoznak a pszichológus témával( tisztelek a kivételnek, pedig az emberek 99%-nak szüksége lenne rá. Egészségügyben dolgozom, látom mi a valóság. Remélem ezek a dolgok javulni fognak :)

Min szeretnél változtatni?

nagyon sok ember szorul a mai világban lelki segítségnyújtásra. Különösképpen a pandémia óta ez a helyzet meredeken zuhan le. Sajnos nincs elég önkéntes/ingyenes segítség erre és sokan nem tudnak kifizetni annyi pénzt szamemberre
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1125
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szavazólapra került, de nem nyert
Beküldés
N/A, 2022.01.23.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás