Vissza

Közösségi kert kialakítása a VIII. kerületi Orczy negyedben

Leírás

A józsefvárosi Orczy negyedben van két, a kerületi önkormányzat által közösségi kert funkcióra kijelölt, egymással szomszédos telek a Kőris utca 4/b. és a Kálvária utca 9. sz. alatt. A telkek mérete lehetőséget ad egy nagyobb volumenű közösségi kert kialakítására. A kert a belvárosi lakosság természetigényét elégítené ki, javítaná a környék hangulatát, edukációs helyszínt biztosítana gyermekeknek, közösséget kovácsolna a környéken élőkből.

Min szeretnél változtatni?

A megjelölt, jelenleg parlagon álló területen közösségi kert létrehozása üvegházzal, saját esővízgyűjtő rendszerrel.

Helyszín

8. kerület, Kőris utca 4/b

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1080
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
VIII. kerület
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás