Vissza

Kubala László park fejlesztése (Rákos-patak XIII. kerületi szakasza)

Leírás

A budapesti közösségi költségvetés keretében a Rákos-patak XIII. kerületi szakaszán a Kubala park fejlesztését kezdeményezem. A patak déli partján a Béke utca és a Hajdú köz közötti szakaszon a kerületi önkormányzat igényes közparkot, rekreációs területet hozott létre. A gyalogos megközelítés, illetve a Hajdú utca és a Hajdú köz összekötése a meder felett átívelő fa szerkezetű híddal kapott támogatást. Az északi part néhány éve kis mértékben megújult. A zöldfelület felújításával, utcabútorok kihelyezésével a pihenőparki funkció erősíthető lenne.

Min szeretnél változtatni?

A zöldfelület felújítása, utcabútorok kihelyezése, amellyel a pihenőparki funkció erősíthető lenne.

Helyszín

13. kerület Kubala László park 1139 Budapest, Tahi u. 40-66.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1033
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2022.01.12.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás