Vissza

Orczy út és Haller utcán kerékpársáv/nyomvonal

Leírás

A Keleti pályaudvar felől érkezve a IX. kerület felé a leggyorsabb útvonal az Orczy út és a Haller utca nyomvonalán érhető el. Az Orczy térhez érkezve a kerékpáros kapcsolatok/átfedések fejletlenek. Szükség lenne az Orczy téren egy rendszert kialakítani a X. kerület, a Keleti pályaudvar, a Baross utca és Orczy út felől érkező kerékpáros forgalomnak. Ezt követően az alap ötlet, hogy az Orczy úton és a Haller utca bizonyos részein kerüljön kialakításra a kerékpársáv. Itt az autósok kifejezetten figyelmetlenek és ezzel a környékbeliek közlekedési kultúráját is lehetne javítani. Ezen a nyomvonalon elhelyezkedik több BUBI tároló is. Ezen összeköttetések közöttük segítenék a szolgáltatás használhatóságának a javítását.

Min szeretnél változtatni?

Kerékpáros forgalom megkönnyítése a Keleti pályaudvar felől a IX. kerület irányába.

Helyszín

Orczy út és Haller utca.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1018
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
5 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.01.07.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás