December 2: Vegyél részt különkiadás – II. kerület - Főváros részvételi költségvetés műhely

2020.11.27.rendezvény
Vegyél részt különkiadás - Közös kerületi-fővárosi részvételi költségvetés műhely december 2-án

Időpont: 2020. december 2. (szerda) 18:00-20:30

Online eseményhez csatlakozás: https://bit.ly/3fAphgQ

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/426975474981083

A Fővárosi Önkormányzat első részvételi költségvetési ciklusa elindult, javaslatok benyújtására az otlet.budapest.hu oldalon december 31-ig van lehetőség. A főváros 1 milliárd forintot különített el 2020. évi költségvetéséből a részvételi költségvetésre, amelynek felhasználásáról budapestiek ötletei alapján a budapestiek dönthetnek majd.

Ezzel párhuzamosan a II. Kerületi Önkormányzat támogatásával online műhely indult, ahová várunk minden II. kerületi lakost, aki szívesen ötletelne, vagy gondolkodna közösen ötleteken, illetve mindenkit, akit érdekel, mi a részvételi költségvetés.

Ha valami hiányzik a környezetében, és szívesen dolgozna közösen másokkal azon, hogy szülessen rá megoldás, akkor itt a lehetőség, hogy a kósza ötletekből kezdeményezés váljon.

December 2-i, harmadik online műhelyünket a fővárosi önkormányzat részvételi költségvetésén dolgozó csapatával közösen szervezzük. Velünk ötletel majd Berg Dániel II. kerületi alpolgármester, Kerpel-Fronius Gábor, Budapest Okosvárosért és részvételiségért felelős főpolgármester-helyettese és a Fővárosi Önkormányzat Nyitott Budapest Osztályának munkatársai.

A műhely kivételesen 18-20:30 óráig tart majd.

Az eseményhez ezen a linken lehet majd csatlakozni --> https://bit.ly/3fAphgQ <-- online értekezlet formában, Microsoft Teams-en keresztül, melyhez az alkalmazás letöltése NEM szükséges, egyszerűen elindítható az internet böngészőből.

Kérünk mindenkit, akinek működik a kamerája, hogy kapcsolja be az online fórumozás közben, mert személyesebb, egyszerűbb úgy ötletelni, ha látjuk egymást közben!

A Microsoft Teams link használatához itt talál egy rövid útmutatót:
https://otlet.budapest.hu/files/teams_utmutato.pdf

A lakossági fórumra vonatkozó Adatvédelmi nyilatkozat az alábbi linken érhető el:
https://bit.ly/2I7k5nG

Mindenkit szeretettel várunk!

Megosztás
Facebook logo