Ötleteljünk együtt! - Online fogadóórák október 7-én és 8-án

2020.10.05.rendezvény
2020. október 1-től lehet a fővárosi részvételi költségvetés első, kísérleti ciklusába ötleteket beküldeni az otlet.budapest.hu honlapon keresztül. Arra várunk ötleteket, hogy ön milyen közérdekű fejlesztésre költené a rendelkezésre álló 1 milliárd forintot.

A Fővárosi Önkormányzat munkatársai online fogadóórákat biztosítanak azoknak, akik ötletet szeretnének beadni a részvételi költségvetésbe, de kérdésük van, vagy esetleg elakadtak a folyamatban. Az első fogadóórák október 7-én délelőtt 10:00 – 12:00, és október 8-án este 18:00 – 20:00-kor, online formában valósulnak meg. A fogadóórán negyedórás bontásban beszélgetünk leendő, vagy visszaigazolt ötletgazdákkal. Az ötletgazdákat egyesével fogadjuk.

A fogadóórát Microsoft Teams alkalmazás segítségével valósítjuk meg, de a részvételhez nem szükséges az alkalmazás letöltése, a bejelentkezés az ön böngészőjéből is lehetséges.

A fogadóórákra előzetes bejelentkezés szükséges, az ITT TALÁLHATÓ űrlap kitöltésével. Ezt követően emailben kapni fog tőlünk egy meghívót, egy Microsoft Teams értekezletre, melyre a belépés pár kattintással elérhető.

A Microsoft Teams használatához, és a bejelentkezéshez itt talál egy rövid útmutatót.

PDF

Bármilyen kérdéssel bizalommal fordulhat hozzánk az otlet@budapest.hu email címen, várjuk önt fogadóóránk egyikén.

Üdvözlettel:

A Nyitott Budapest Csapata

Megosztás
Facebook logo