Nem mindennapi helyre tekinthet be, aki szavaz a részvételi költségvetés ötleteire

2021.07.14.hír
Mindenki, aki július 31-ig leadja szavazatát a részvételi költségvetés ötleteire az otlet.budapest.hu oldalon, részt vehet egy sorsoláson, melynek keretében 20 fő kap lehetőséget arra, hogy Budapestnek egy, a közönség elől elzárt, legendák övezte területére, a Rákosi-bunkerként is ismert objektumba lépjen be.

Talán sokakhoz eljutott már a 2-es metró alagútjából nyíló földalatti óvóhely híre, melynek hivatalos elnevezése F4 műtárgy. Egy korábban szigorúan titkos, 16 emelet mély, 3500 négyzetméteres, 2200 ember befogadására alkalmas, atomtámadás esetén is használható bunkerről van szó, ami jelenleg a BKV Zrt. tulajdonában áll.

Az óvóhely történetét a közelmúltban többen feltárták, az egyik legpontosabb leírást az Építészfórumon olvashatjuk, Szabó Balázs építőmérnök tollából: https://epiteszforum.hu/legendak-helyett-tenyek-az-f4-rol-rakosi-bunkererol

Ebbe az izgalmas történeti örökségbe enged most betekintést a BKV Zrt. azoknak, akik az interneten szavaznak a részvételi költségvetés ötleteire és nyilatkoznak arról, hogy szeretnének a sorsoláson is részt venni.

Aki újonnan regisztrál, annak külön kérjük a beleegyezését a nyereményjátékon való részvételre. Aki korábban regisztrált, azt emailben értesítettük a nyereményjátékról.

A sorsolást a szavazás lezárta után tartjuk, a nyerteseket emailben értesítjük.

Megosztás
Facebook logo