November 30: közös ötletelés Budafok-Tétény fejlesztéséről

2020.11.19.rendezvény
Internetes társasjáték és közös ötletelés Budafok-Tétény fejlesztéséről november 30-án 18 órátó

Időpont: 2020. november 30. 18:00-20:30

Online eseményhez csatlakozás: https://bit.ly/3kxxP8R

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1110184286105946

Budapest Főváros Önkormányzata 1 milliárd forintot különített el a 2020. évi költségvetéséből a részvételi költségvetésre, amelynek felhasználásáról budapestiek ötletei alapján a budapestiek dönthetnek majd. 2020. október 1-je óta, december 31-ig zajlik a fővárosi részvételi költségvetés első, kísérleti ciklusának ötletgyűjtő szakasza, az otlet.budapest.hu oldalon.

Ön szerint mitől lenne Budafok-Tétény, vagy akár egész Budapest zöldebb, gondoskodóbb, összetartóbb? Ha szeretne jobban megismerkedni a részvételi költségvetés alapelveivel, az ötletek benyújtására szolgáló felület működésével, szívesen ötletelne velünk, kérdezne tőlünk, akkor szeretettel várjuk 2020. november 30-án 18:00 órától Internetes lakossági fórumunkon, ahol Kerpel-Fronius Gáborral, Budapest főpolgármester-helyettesével, Havasi Gáborral, a Fővárosi Közgyűlés tagjával és a Fővárosi Önkormányzat munkatársaival is beszélgethetnek a részvételi költségvetés és az ötletek benyújtására szolgáló felület, az otlet.budapest.hu működéséről.

A beszélgetés után egy erre a célra kifejlesztett társasjátékra hívjuk Önöket, amellyel interaktív módon, játszva sajátítható el, hogy hogyan működik a részvételi költségvetés, és milyen ötleteket érdemes beadni.

A rendezvényt a járványhelyzetre való tekintettel internetes formában rendezzük meg. Ez ne szegje kedvét senkinek, törekszünk arra, hogy a lehető legkényelmesebb formában vehessen részt mindenki, és az esemény is teljesértékűen elérje célját.

Az eseményhez ezen a linken lehet majd csatlakozni --> https://bit.ly/3kxxP8R <-- online értekezlet formában, Microsoft Teams-en keresztül, melyhez az alkalmazás letöltése NEM szükséges, egyszerűen elindítható az internet böngészőből.

Kérünk mindenkit, akinek működik a kamerája, hogy kapcsolja be az online fórumozás közben, mert személyesebb, egyszerűbb úgy ötletelni, ha látjuk egymást közben!

A Microsoft Teams link használatához itt talál egy rövid útmutatót: https://otlet.budapest.hu/files/teams_utmutato.pdf

A lakossági fórumra vonatkozó Adatvédelmi nyilatkozat az alábbi linken érhető el: https://bit.ly/2I7k5nG

Bármilyen kérdéssel bizalommal forduljon hozzánk az otlet@budapest.hu e-mail-címen. Mindenkit szeretettel várunk!

Megosztás
Facebook logo