December 14: Internetes társasjáték és közös ötletelés Budavár fejlesztéséről

2020.12.11.rendezvény
December 14: Internetes társasjáték és közös ötletelés Budavár fejlesztéséről

2020 december 14. hétfő 18:00 – 20:30

Budapest Főváros Önkormányzata 1 milliárd forintot különített el a 2020. évi költségvetéséből a részvételi költségvetésre, amelynek felhasználásáról budapestiek ötletei alapján a budapestiek dönthetnek majd. Szeretettel meghívjuk önt a Budavári Önkormányzat és a Fővárosi Önkormányzat közös internetes fórumára, ahol társasjátékok segítségével mutatjuk be, hogyan működik a kerületi és a fővárosi részvételi költségvetés.

2020. október 1-je óta, december 31-ig zajlik a fővárosi részvételi költségvetés első, kísérleti ciklusának ötletgyűjtő szakasza az otlet.budapest.hu oldalon.
Ön szerint mitől lenne Budapest I. kerülete, vagy akár egész Budapest zöldebb, gondoskodóbb, összetartóbb? Ha szeretne jobban megismerkedni a részvételi költségvetés alapelveivel, az ötletek benyújtására szolgáló felület működésével, szívesen ötletelne velünk, kérdezne tőlünk, akkor szeretettel várjuk 2020. december 14-én, hétfőn 18:00 órától Internetes lakossági fórumunkon, ahol Kerpel-Fronius Gáborral, Budapest főpolgármester-helyettesével, és a Fővárosi Önkormányzat munkatársaival is beszélgethetnek a részvételi költségvetés és az ötletek benyújtására szolgáló felület, az otlet.budapest.hu működéséről.

Az I. kerületi önkormányzat képviseletében Marikovszky Andrea, részvételi demokrácia referens mutatja be a Budavári Önkormányzat elmúlt évének részvételi folyamatait és a jövő kihívásait.

A beszélgetés után egy erre a célra kifejlesztett társasjátékra hívjuk Önöket, amellyel interaktív módon, játszva sajátítható el, hogy hogyan működik a részvételi költségvetés, és milyen ötleteket érdemes beadni.

A rendezvényt a járványhelyzetre való tekintettel internetes formában rendezzük meg. Ez ne szegje kedvét senkinek, törekszünk arra, hogy a lehető legkényelmesebb formában vehessen részt mindenki, és az esemény is teljesértékűen elérje célját.

Az eseményhez ezen a linken lehet majd csatlakozni --> https://bit.ly/3lxUQZJ <-- online értekezlet formában, Microsoft Teams-en keresztül, melyhez az alkalmazás letöltése NEM szükséges, egyszerűen elindítható az internet böngészőből.

Kérünk mindenkit, akinek működik a kamerája, hogy kapcsolja be az online fórumozás közben, mert személyesebb, egyszerűbb úgy ötletelni, ha látjuk egymást közben!

A Microsoft Teams link használatához itt talál egy rövid útmutatót:
https://otlet.budapest.hu/files/teams_utmutato.pdf

A lakossági fórumra vonatkozó Adatvédelmi nyilatkozat az alábbi linken érhető el:
https://bit.ly/2I7k5nG

Bármilyen kérdéssel bizalommal forduljon hozzánk az otlet@budapest.hu e-mail-címen.

Mindenkit szeretettel várunk!

Megosztás
Facebook logo