Internetes formában tartunk lakossági fórumot és társasjátékot Óbudán

2020.11.09.rendezvény
Az eredetileg az Óbudai Kulturális Központba tervezett lakossági tájékoztató fórumot és társasjátékot a járványhelyzetre való tekintettel internetes formában rendezzük meg. Ez ne szegje kedvét senkinek, törekszünk arra, hogy a lehető legkényelmesebb formában vehessen részt mindenki, és az esemény is teljesértékűen elérje célját.

Az eseményhez ezen a linken lehet majd csatlakozni --> https://bit.ly/2TWEyhS <-- online értekezlet formában, Microsoft Teams-en keresztül, melyhez az alkalmazás letöltése NEM szükséges, egyszerűen elindítható az internet böngészőből.

A Microsoft Teams link használatához itt talál egy rövid útmutatót: https://otlet.budapest.hu/files/teams_utmutato.pdf

A lakossági fórumra vonatkozó Adatvédelmi nyilatkozat az alábbi linken érhető el: https://bit.ly/2I7k5nG

2020. október 1-je óta, december 31-ig zajlik a fővárosi részvételi költségvetés első, kísérleti ciklusának ötletgyűjtő szakasza, az otlet.budapest.hu oldalon. Ön szerint mitől lenne Budapest zöldebb, gondoskodóbb, összetartóbb? Ha szeretne jobban megismerkedni a részvételi költségvetés alapelveivel, az ötletek benyújtására szolgáló felület működésével, szívesen ötletelne velünk, kérdezne tőlünk, akkor szeretettel várjuk 2020. november 11-én 18:00 órától Internetes lakossági fórumunkon, ahol dr. Kiss Lászlótól, Óbuda-Békásmegyer polgármesterétől és Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettestől is kérdezhetnek, a Fővárosi Önkormányzat munkatársaival beszélgethetnek a részvételi költségvetés és az ötletek benyújtására szolgáló felület, az otlet.budapest.hu működéséről. A beszélgetés után egy erre a célra kifejlesztett társasjátékra hívjuk Önöket, amellyel interaktív módon, játszva sajátítható el, hogy hogyan működik a részvételi költségvetés, és milyen ötleteket érdemes beadni.

Bármilyen kérdéssel bizalommal forduljon hozzánk az otlet@budapest.hu e-mail-címen. Mindenkit szeretettel várunk!

Megosztás
Facebook logo