Gyere el az első Ötletszalonra!

2022.11.03.rendezvény
November 23-án szerdán 16 órától megrendezzük első Ötletszalonunkat a FUGA – Budapesti Építészeti Központban. A rendezvény célja, hogy inspirációt gyűjthessetek az ötletbeadáshoz, informálódhassatok a közösségi költségvetés szabályairól, és találkozhassatok olyan fővárosi szakemberekkel, akik a formálódó ötletetek témájában jártasak és tanácsokkal segítenek Titeket abban, hogy a lehető legjobb ötletet adjátok be, ami jó eséllyel kaphat majd szakmai jóváhagyást*, és a szavazólapra kerülve is sok szavazatot gyűjthet be.

Érdemes végig részt venni a 3 órás közös ötletelésen, de amennyiben nem tudsz ennyi időt rászánni, gyere el rövidebb időre, beszélj célzottan azzal, aki a számodra még nyitott kérdéseket a lehető legjobban meg tudja válaszolni!  

Az Ötletszalonon regisztráció nélkül is részt lehet venni, azonban javasoljuk, hogy regisztrálj, mert így sokkal jobb eséllyel lesz jelen a rendezvényen az a fővárosi szakértő, aki a Te alakuló ötletedet a legjobban meg tudja ítélni. 

Rendezvény időpontja: 2022. november 23. (szerda) 16:00-19:00 

Helyszín: FUGA – Budapesti Építészeti Központ (1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.)  

A Facebook eseményt itt érheted el 

REGISZTRÁLNI IDE KATTINTVA TUDSZ 

Regisztráció határideje: november 14. éjfél

* FIGYELEM: az ötletek elbírálása egy komplex feladat, több szakember, érintettség esetén kerületek is részt vesznek benne. Így nem tudunk garanciát adni arra vonatkozóan, hogy az Ötletszalonon egyeztetett ötleted valóban sikeresen átjut majd a szakmai bírálaton. Beszélgetünk, tanácsokat adunk, együtt gondolkodunk arról, hogyan lehetne Budapest egy még jobb hely.  
 

Megosztás
Facebook logo