Budapesti közösségi költségvetés fórum – Budavár - 2022.01.13.

2021.12.15.rendezvény
Elindult a budapesti közösségi költségvetés második éve, amelynek keretében a főváros ismét 1 milliárd forintot fordít lakossági ötletek megvalósítására. A Főpolgármesteri Hivatal Nyitott Budapest Osztályának munkatársai igyekeznek minden kerületben – ezúttal Józsefvárosban – közös ötletelést tartani az ott élőkkel. Az aktuális járványhelyzetre való tekintettel az ötletelést a már tavaly megszokott módon, internetes formában rendezzük meg.

Időpont: 2022. január 13. - 18:00 - 20:00
Link a csatlakozáshoz: https://bit.ly/otletbudapest1
Facebook esemény: https://fb.me/e/2NceJdkdk 

Szerinted mitől lenne Budapest zöldebb, igazságosabb, nyitottabb? Ha szeretnél jobban megismerkedni a közösségi költségvetés alapelveivel, az ötletek benyújtására szolgáló felület működésével, szívesen ötletelnél velünk, kérdeznél tőlünk, akkor szeretettel várunk 2022. január 13-án 18:00 órától internetes fórumunkon, ahol velünk ötletel V. Naszályi Márta polgármester is. Emellett kérdezhettek Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettestől, illetve a Fővárosi Önkormányzat munkatársaitól a közösségi költségvetés és az ötletek benyújtására szolgáló felület, az otlet.budapest.hu működéséről.

Az eseményhez ezen a linken lehet majd csatlakozni --> https://bit.ly/otletbudapest1 <-- online értekezlet formában, Microsoft Teamsen keresztül. Az alkalmazás letöltése NEM szükséges, egyszerűen elindítható az internet böngészőből.

A Microsoft Teams link használatához itt talál egy rövid útmutatót:
https://otlet.budapest.hu/files/teams_utmutato.pdf 

A közösségi költségvetésre vonatkozó Adatvédelmi nyilatkozat az alábbi linken érhető el:
https://otlet.budapest.hu/files/adatkezelesi_tajekozato.pdf 

2021. november 2-a óta, 2022. január 31-ig zajlik a második fővárosi közösségi költségvetés ötletgyűjtő szakasza, az https://otlet.budapest.hu oldalon.

Bármilyen kérdéssel bizalommal fordulj hozzánk az otlet@budapest.hu e-mail-címen. Mindenkit szeretettel várunk!

Megosztás
Facebook logo