Vissza

Illatos emlékek Budapestről

Leírás

Budapesthez köthető versek, regények, és dalok amelyek egy -egy jellemző környékhez köthetőek elevednének meg egy illatban. Az illatokat a irodalmi művek inspirálnák és parfümkészítők készítenék el. Az illatok és a művek egy installáción/ban helyeznénk el egy-egy köztéren (amely köthető a műhöz). Az illatok és a hang vagy vers csak pénzbedobással vagy kártyaleolvasóval működne ez biztosítaná fenntarást. Esetleg illatos képeslapot is lehetne vásárolni amin a műre jellemző műtárgy/fénykép kerülne. Az illat mint turisztikai program/termék egyedi. Olyan budapesti helyszínekre helyeznénk el, amelyek kevésbé látogatottak de megérdemelnék a figyelmet.

Min szeretnél változtatni?

Az illat a legstabilabb emlék előhívó érzet. Ösztönösen működik, ezért ha egy markáns illathoz kötjük a látogató benyomása erőteljesebb lesz. Ezek az illatok változatosak és kellemesek, viccesek és jellemzőek lesznek a bemutatott művekre helyszínekre

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet megvalósítása, fenntartása gazdasági vállalkozás formájában képzelhető el, ami elsődlegesen a magánszektorba tartozik, így a közösségi költségvetés kiírása szerint a programból nem támogatható.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1639
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.11.24.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás