Pályázati felhívás Felnőtt Autista Szabadidős és Kulturális Központ létrehozásának támogatására

2023.07.17.hír
A fővárosi közösségi költségvetés keretében az Egész Budapest kategóriában nyertes ötletként Felnőtt Autista Szabadidős és Kulturális Központ megvalósítására adtak megbízást a budapesti polgárok.

Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával az első hazai Felnőtt Autista Szabadidős és Kulturális Központ létrehozása valósulhat meg a fővárosban.

A Fővárosi Önkormányzat a programra 250 000 000 Ft támogatást biztosít. A támogatás célja olyan új közösségi tér létrehozása, amely hiánypótló szolgáltatásokat nyújt autista emberek számára, ahol élethosszig tartó támogatásra és közösségekre találhatnak.

A pályázaton indulhatnak olyan nonprofit szervezetek és intézmények, amelyek alapdokumentumában szerepel autista emberek segítése, támogatása. A támogatás kizárólag új kulturális és szabadidős központ kialakítására nyerhető el, már meglévő szolgáltatások finanszírozására nem használható fel.​

A pályázati felhívás, amelyet az oldal alján lehet letölteni, tartalmazza a pályázattal kapcsolatos részletes információkat, így többek között a pályázati programokkal szemben támasztott szakmai elvárásokat és a pályázat lebonyolításának ütemezését is.

A pályázat részletei és a szükséges űrlapok innen érhetőek el. 

Megosztás
Facebook logo