Nyilvános konzultáció - közWC-k Budapesten

2024.04.03.rendezvény
Budapest Főváros Önkormányzatának Főpolgármesteri Hivatala nyilvános konzultációt hirdet a közösségi költségvetés 2022/23-es évében nyertes alábbi projekt részletes, közösségi kidolgozásának érdekében.
 

A közösségi költségvetés egy olyan – általában önkormányzati – program, amelynek keretében a település költségvetéséből bizonyos összeg felhasználására a város lakói tehetnek javaslatot. A fővárosi közösségi költségvetés keretében 1 milliárd forintos keretből valósítja meg az önkormányzat a lakosok által beadott ötletek közül a legnépszerűbbeket. 18 nyertest hirdetett a Főpolgármesteri Hivatal szavazatok alapján, melyek közül az egyik a Több nyilvános vécé Budapest közterületein.

Budapest Főváros Önkormányzatának Főpolgármesteri Hivatala nyilvános konzultációt hirdet a közösségi költségvetés 2021/22-es évében nyertes alábbi projekt részletes, közösségi kidolgozásának érdekében: 

Projekt neve: Több nyilvános vécé Budapest közterületein

Konzultáció időpontja: 2024. április 25. (csütörtök) 16:00-17:00

A konzultáció online formában valósul meg, melyre az alábbi linken lehet csatlakozni. 

A koznultációhoz bármilyen internetböngészőből lehetséges csatlakozni, ahhoz nem szükséges a Microsoft Teams telepítése! 

A nyilvános konzultáció célja, hogy a Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatást adjon a fenti projekt megvalósítására vonatkozó terveiről és feltérképezze a projekt szakmailag magas szintű megvalósításához szükséges információkat.

A konzultációra meghívtuk az eredeti ötletet benyújtó ötletgazdát és várunk rá minden budapestit, aki hozzátenne a megvalósítás sikeréhez.

További információk a nyertes projektről az online adatlapon találhatók, valamint annak jobb oldalán „Kapcsolódó ötletek” címszó alatt az eredetileg beadott ötletleírás is linkelve van és megismerhető. A konzultáción szeretettel várunk!

Megosztás
Facebook logo