Nyilvános konzultáció - Közös gyerek és nyugdíjas "napközi"

2023.04.12.rendezvény
Budapest Főváros Önkormányzatának Főpolgármesteri Hivatala nyilvános konzultációt hirdet a közösségi költségvetés 2021/22-es évében nyertes alábbi projekt részletes, közösségi kidolgozásának érdekében.

A közösségi költségvetés egy olyan – általában önkormányzati – program, amelynek keretében a település költségvetéséből bizonyos összeg felhasználására a város lakói tehetnek javaslatot. A fővárosi közösségi költségvetés keretében 1 milliárd forintos keretből valósítja meg az önkormányzat a lakosok által beadott ötletek közül a legnépszerűbbeket. 18 nyertest hirdetett a Főpolgármesteri Hivatal szavazatok alapján, melyek közül az egyik a Közös gyerek és nyugdíjas "napközi".

Budapest Főváros Önkormányzatának Főpolgármesteri Hivatala nyilvános konzultációt hirdet a közösségi költségvetés 2021/22-es évében nyertes alábbi projekt részletes, közösségi kidolgozásának érdekében: 

Projekt neve: Közös gyerek és nyugdíjas "napközi"

Konzultáció időpontja: 2023. május 2. (kedd) 15:00-16:30

Konzultáció helyszíne: Főpolgármesteri Hivatal Központi Ügyfélszolgálat, I. emeleti tárgyaló (1052 Bp., Bárczy István u. 1-3.) 

Fontos, hogy részvételi szándékodat előre jelezd nekünk a nyitott@budapest.hu címen legkésőbb április 25-ig!

A nyilvános konzultáció célja, hogy a Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatást adjon a fenti projekt megvalósítására vonatkozó terveiről és feltérképezze a projekt szakmailag magas szintű megvalósításához szükséges információkat.

A konzultációra meghívtuk az eredeti ötletet benyújtó ötletgazdát és várunk rá minden budapestit, aki hozzátenne a megvalósítás sikeréhez.

További információk a nyertes projektről az online adatlapon találhatók, valamint annak jobb oldalán „Kapcsolódó ötletek” címszó alatt az eredetileg beadott ötletleírás is linkelve van és megismerhető. A konzultáción szeretettel várunk!

Megosztás
Facebook logo