Nyilvános konzultáció - Fedett, zárható kerékpártárolók létesítése társasházak, lakótelepek környékén

2023.01.17.rendezvény
Budapest Főváros Önkormányzatának Főpolgármesteri Hivatala nyilvános konzultációt hirdet a közösségi költségvetés 2021/22-es évében nyertes alábbi projekt részletes, közösségi kidolgozásának érdekében.

A közösségi költségvetés egy olyan – általában önkormányzati – program, amelynek keretében a település költségvetéséből bizonyos összeg felhasználására a város lakói tehetnek javaslatot. A fővárosi közösségi költségvetés keretében 1 milliárd forintos keretből valósítja meg az önkormányzat a lakosok által beadott ötletek közül a legnépszerűbbeket. Idén szeptemberben 18 nyertest hirdetett a Főpolgármesteri Hivatal szavazatok alapján, melyek közül az egyik a Fedett kerékpártárolók létesítése társasházak, lakótelepek környékén.

A nyilvános konzultáció célja, hogy a Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatást adjon a fenti projekt megvalósítására kiírandó pályázat terveiről.

Konzultáció időpontja: 2023. január 25. (szerda) 16:00  
Tervezett időtartam: 1-1,5 óra   

Az online konzultációhoz való csatlakozás: 

Az eseményhez erre a linkre kattintva lehet majd csatlakozni online értekezlet formában, Microsoft Teamsen keresztül. A Teams alkalmazás letöltése NEM szükséges, egyszerűen elindítható az internet böngészőből.  

 

Továbbítsd ezt a meghívót olyan ismerőseidnek, barátaidnak, akik szerinted szívesen vennének részt a konzultáción.

Megosztás
Facebook logo