Indul a Gőtés-tó rendbetételének társadalmi egyeztetése

2024.06.13.hír
A fővárosi közösségi költségvetés egyik nyertes ötlete a Gőtés-tó és környezetének rendbetétele. Szeretnénk felmérni az igényeket és véleményeket mielőtt megkezdjük a projekt megvalósítását.

A négy egymással összefüggő vízfelület és környezete értékes élőhely, ugyanakkor pihenőhely és közösségi tér is, amelynek hamarosan megkezdjük a rendezését. Célunk, hogy hosszútávon megőrizzük a tavak gazdag ökoszisztémáját, és emellett a parkhasználók javaslatai alapján a szabadidős tevékenységek számára is teret adjunk. A projekt keretében biztosítjuk a vízáramlás útját a területen, és megszabadítjuk a parkot a felgyűlt hulladéktól. Egységes koncepció alapján rendbe tesszük a parkberendezéseket és a kerítéseket, padokat, asztalokat, hulladékgyűjtőket helyezünk ki, és felállítjuk a parkhasználat szabályait. 

Mit gondolsz, milyen funkciókra lenne itt szükség? Hol legyen közösségi tér? A park melyik részét használhassák a kutyák és melyiket ne? Hova helyezzünk ki több padot, asztalt? Mondd el nekünk ötleteidet! 

Javaslataidat három módon tudathatod velünk:

  • Használd a helyszínen lévő táblákat, rajzolj vagy írj nekünk!
  • Gyere el helyszíni workshopunkra 2024. július 30-án 16:30-tól 18:30-ig, a Mező utca és Hegyláb utca közti pavilonhoz!
  • Írd le a projekt honlapján hozzászólásban!
Megosztás
Facebook logo