Budapest Tuning: Töltsd meg a várost az ötleteddel!

2022.05.03.hír
Különleges városélményt nyújtó kulturális programok, művészeti produkciók és kísérleti városi projektek megvalósítására nyílt - a közösségi költségvetéshez némileg hasonló - pályázati lehetőség.

“Koncert a járdaszigeten? Tollasmeccs a rakparton? Most valóra válthatod!” - olvashatjuk a Budapest Tuning oldalán. A Budapest Brand nZrt. és Budapest Főváros Önkormányzata különleges városélményt nyújtó kulturális programok, művészeti produkciók és kísérleti városi projektek megvalósítására indított ötletpályázatot. 

A közösségi költségvetéssel rokon, de szervezési értelemben attól különböző felhívás célja, hogy izgalmas szabadtéri aktivitások és alkotások, új zöldfelületek és közösségi funkciók létrejöttét ösztönözze az önkormányzat. Szeretnénk, ha új találkozási helyek jönnének létre városszerte, ahol összejöhetnek szomszédok és barátok, és nem hétköznapi módon használhatják a város tereit. 

Az ötleteket 2022. április 25. és május 20. között tudjátok feltölteni. A projektek megvalósítására - sikeres pályázás esetén - 2022. július 1. és december 31. között kerül sor. 

A pályázaton indulhatsz akár egyedül vagy csapatban, akár lakóközösségeddel együtt is. Szintén üdvözöljük a civil szervezeteket, sőt a kisvállalkozásokat és nagyvállalatokat is. 

A részleteket a Budapest Tuning – Töltsd meg a várost az ötleteddel! oldalon találjátok.  

Megosztás
Facebook logo